Thursday, February 14, 2013

Nuikapsas koore-tilli kastmes

600-700 g nuikapsast
300 g porgandeid
3 sl võid
4 dl vett
1 kanapuljongikuubik
1 dl hakitud tilli
3 dl kohvikoort või vahukoort
Soola ja musta pipart

Koori nuikapsas, lõika õhukesteks, umbes poolesentimeetristeks viiludeks ja tükelda veel väiksemaks. Koori ja viiluta porgandid. Pane potti või, vesi ja puljongikuubik ning lase keema. Lisa nuikapsa- ja porgandiviilud ning hauta umbes 20 minutit, kuni köögiviljad on pehmed ja tõsta siis vahukulbiga puljongist välja.  Lisa hakitud till ja koor. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta köögiviljad potti tagasi, lase peaaegu keema ja tõsta pott pliidilt.

Retseptist peaks välja tulema 5 portsionit a`300 g Tabelis siis näha ühe portsioni ühikud.

No comments:

Post a Comment