Koostisosi
- 1 tass helvestatud kookospähkli magustamata
- 1 tass viilutatud mandleid
- 1 / 3 tassi swerve pruun
- ¼ tass kollageeni peptiidid
- 1 tl küpsetuspulbrit
- ½ tl jahvatatud kaneeli
- ½ tl soola
- ½ tass magedat võid sulanud
- ½ tass raske vahukoor
- 1 suur muna
- 1 tl vahtraekstrakt või vanilje
Juhiseid
- Kuumuta ahi 325F ja määrida 1 quart klaas või keraamiline küpsetusnõu.
In köögikombain, lihvima kookospähkli ja mandlid, kuni nad meenutavad helbed kaerahelbed. Kandmine suurde kaussi.
Vurri magusaine, kollageeni, küpsetuspulbrit, kaneeli ja soola. Lisa või, koor, muna ja vahtraekstrakt ja segatakse kuni hästi kombineeritud.
Spread segu valmis küpsetuspannil ja küpseta 20-25 minutit, kuni kuldpruun ja keskus on enamasti seatud. See peaks raputades veidi värisema.
- Enne serveerimist eemaldatakse ja lastakse 10 minutit jahtuda.
No comments:
Post a Comment